Rustdag in alte luebars

Onderwerp:Rustdag in alte luebars

De eerste mei gevierd in Blankefeld, Berlin, niet onder de brandenburger Tor door ivm de Krawalle. Bovendien is het bijwonen van een “Turnier” leuker dan Berlijn bezoeken, zeker als de zoon van mijn gastheer meedoet aan de “Gelände”zoals de military hier heet! Opt een gegeven moment klonk door de luidsprekers dat het festijn werd bijgewoond door een bijzondere gast: een ruiter die te paard onderweg was van amsterdam naar sint petersburg, ik werd de tweede eisernen Gustav genoemd naar een koetsier die in protest tegen de opkomst van gemotoriseeerd transport na de eerste wereldoorlog van berlijn naar parijs en terug reed.

Permanent link to this article: http://tepaardnaarsintpetersburg.nl/wordpress/?p=328

1 comment

    • han on May 3, 2010 at 8:55 pm

    Hoi Michel!
    fantastische reis , ik lees nu en dan je verslag, te druk om het iedere dag te doen, fantastisch om in Berlijn publieke erkenning te krijgen!
    veel succes op de route!!
    Han

Comments have been disabled.