now in Poland

Gelukt, de grens over in Hohenwutzen. de b24 gevolgd, een tijd lang, een hele tijd lang, tot mijn apparaat vertelde dat er een weg naar rechts naar Dolsko ging. Dat was ook zo, een heus landweggetje, gemarkeerd met wit blauw en wit. Maar echt een landweggetje: daar kon geen auto over, nog geen trekker! de laatste 6 km dwars door de natuur, echt mooi!Als het goed gaat zo video en fotos! Nou, dat gaat dus niet. Netwerk te traag, of pc te langzaam. Volgende keer meer!

Permanent link to this article: http://tepaardnaarsintpetersburg.nl/wordpress/?p=338

3 comments

  • Imke Frentzel on May 5, 2010 at 9:53 pm

  Hallo Ihr Cowboys,
  pass auf ,in Polen gibt es viele nette Leute aber auch viele Diebe .
  Ganz lieben Gruß aus Heiligenrode und von Imke mit Bande .

  • daphne on May 6, 2010 at 7:50 pm

  Hey Michel,

  Echt gaaf om alles zo te lezen. Andy en ik zijn nu bezig met het visum :-)De vrije dagen zijn opgenomen en het hostel is geregeld! Nu hopen dat we elkaar kunnen treffen! Zo te lezen red je het super, trots op mijn oom hoor. Hihi ik vertel het aan iedereen 🙂

  liefs daphne

   • on May 6, 2010 at 8:16 pm

   hard times are coming though!

Comments have been disabled.