Weiteres zu dolsko

Ruhetag weil kalt und regen. Lista steht im stal und hat es auch kalt. Aber uns ist ja ein gutes angebot gemacht: 200 km mit anhänger ! Aber leider erst samstag. Ein tag hier reichte wohl um aus zu ruhen. Jetzt sind es aber leider zwei. Na nu ! Können wir nichts machen! On polish radio: where are you gonna go? Where are you gonna sleep tonight?
Maar wel een vruchtbaar gebruik gemaakt van de vrije tijd hier: de garmin (mijn navigatie apparaat) had een probleem wilde niet meer aan! Bleek dat er een corrupte file op de sd kaart stond. Die kunnen wissen en hij doet het weer. Ondertussen genavigeerd met het mobieltje, werkt ook, maar die maakt niet van die mooie logs! Vanaf de volgende rijdag, komende zondag pas, ga ik e.e.a. weer updaten .. ja, zondag pas, want zaterdag telt niet mee als rijdag, we worden dan van Dolsko naar trzebiatow gereden! Dan zijn we weer op mijn oorspronkelijke route ook! Bovenlangs de kust via Gdanks richting Kaliningrad. Maar daar zal de route weer veranderen, want we gaan door mazoerie naar Litouwen!

Permanent link to this article: http://tepaardnaarsintpetersburg.nl/wordpress/?p=341

4 comments

Skip to comment form

  • cosima on May 6, 2010 at 11:25 pm

  Lieve Michel,

  Hoe koud heb je het? Ik kom net terug van een paar dagen Ameland, door de hevige en koude noorderwind, regen en temperaturen van enkele graden stierven er veel jonge lammetjes en de net geschoren schapen. Dat raakt mij als je een weiland met 50 dode schapen ziet en die schattige kleintjes die het niet redden – omdat de mens hun geschoren heeft en in het vervolg niet verder helpt. Geen schutting, geen dak… en ook niet op stal gezet. Hoop dat het bij jou wel een beetje minder hard waait. Geniet van de rustdag, hoop dat jij en lista het warm krijgen – en Sander en Ody natuurlijk ook, waar ze ook zijn. Lieve groet, Cosima

  • Jacco on May 7, 2010 at 12:26 am

  Hey Michel en Sander, goed om te lezen dat alles goed gaat!!
  Succes en veel plezier, en op de terugweg zijn jullie meer dan welkom!!
  doe de groeten aan de Polen van mij!!

  Groetjes Jacco en Mieke (couchsurfer)

  • Jeannine on May 7, 2010 at 9:10 am

  Hey Mich!

  Je bent in Polen, wat goed zeg! Het is hier ook koud en alles behalve lekker. Waar blijft ons verdiende mooie weer, bah.
  Veel plezier en pas goed op jezelf en op Lista!

  xxx

   • on May 7, 2010 at 11:46 am

   cool he!

Comments have been disabled.