Rust!

Ik ben geloof ik toch wel de meest gelukkige mens ter wereld! hoewel dit huisje niet verwarmd is, voldoet het verder aan alles wat je maar wensen kan: buiten lopen een paar prachtige paarden en lista natuurlijk. Ik ben bij ola en ola heeft hier vlakbij mielno aan de ulica ogradowa een vakantiehuisjes en paardenverblijf . Ik mag hier gratis 2 nachten blijven dankzij een ontmoeting met agnieska op een staats veehouderij (400 melkkoeien). We zijn toe aan echte rust en die kan ik hier vinden! mijn lijf wil even niet meer en dat van lista denk ik ook niet! Vanavond vroeg slapen na een kop thee (jade pearls, dank J.P.) met honing en het beluisteren van een symphonie van Sibelius via de poolse radio. de bijlagen:
agniecska on polish horses

Permanent link to this article: http://tepaardnaarsintpetersburg.nl/wordpress/?p=374

4 comments

Skip to comment form

  • Margriet on May 11, 2010 at 11:16 pm

  Geniet van je rust. Even pas op de plaats, Lista een therapeutische poetsbeurt, even de spieren masseren. Tof dat je zoveel goeie mensen tegen komt! Ik hoop dat het bij jou iets warmer is in je verblijf zonder kachel dan hier. Hier is het koud en regent het weer eens. Liefs en een knuffel voor Lista!

  • Jeannine on May 12, 2010 at 10:02 am

  Heerlijk Mich, doe maar lekker rustig aan en geniet van alle mooie momenten.
  Hier is het ook bar koud (6 graden) en ik heb Zjief net maar een regendekentje opgedaan.
  BAH!

  x

  • cosima on May 12, 2010 at 3:12 pm

  Gelukkig maar Michel, geniet van je rust, goed dat je die neemt. “De weg is belangrijker dan het doel” als je het helemaal zen doet;-). Hug, een massagebuurt voor Lista lijkt mij geen slecht idee…wellicht kun je er ook een voor jou vinden? Hoe red je het financieel? Heb je nog wat van Sander gehoord? Liefs, Cosima

  • Michel on May 14, 2010 at 10:04 pm

  nog niets van Sander gehoord…. Financieel gaat het nog …. (maar of ik sint Petersburg haal zonder me in de schulden te steken? .. We will see about that!

Comments have been disabled.